Tratamente Naturiste GRATUITE

Tratamente naturiste GRATUITE pentru slabire, diabet, hepatita, ciroza, hipertensiune arteriala, adropauza si menopauza.

25. CURA SLABIRE (continuare)

RETETE GRUPA SANGUINA A (continuare)

4. Chiftelute de curcan cu tofu ( TOFU ESTE BRANZA DE SOIA)

500 g carne de curcan tocata, 1 pachet de 500 g de tofu solid, 1/2 ceasca de faina de castane, 1 1/2 ceasca de faina de secara alba, 1 ceapa mare tocata marunt, 1/4 ceasca de patrunjel tocat marunt, 2 lingurite de sare marina, 4 linguri de usturoi proaspat zdrobit, mirodenii permise. Amestecati totul, congelati timp de 1 ora. Faceti chiftelute mici, le prajiti in ulei pana devin rumene sau, le coaceti in cuptor la 175 grade celsius.

5. Supa de fasole neagra

500 g fasole neagra, 2 l apa, 1/8 ceasca de bulion de legume, 50 g ceapa alba taiata cuburi, 50 g ceapa verde, 100 g telina, 50 g praz taiat cuburi, 5 g sare, 20 g chimion, 1 cesca partunjel uscat, 10 g usturoi, 1 lingura de tarhon tocat, 1 lingura de busuioc proaspat, 1 lingura de arpagic.

Lasati fasolea la inmuiat peste noapte. Aruncati apa si clatiti. Adaugati 3 l de apa si aduceti fasolea la fierbere , aruncati apa in care a fiert fasolea si adaugati bulionul de legume (supa de legme dinainte preparata). Fierbeti la foc mic. Caliti ceapa, telina, prazul, mirodeniile si usturoiul intr-o tigaie cu putin ulei si le adaugati la fasolea care fierbe la foc mic. Adaugati arpagicul la sfarsit pentru garnisire. Rezulta 8 portii.

6. Friptura de peste

1 biban mare sau alt peste cu carnea alba( 1500-2000 g) ,sare dupa gust, 1/4 ceasca de suc de lamaie, 2 linguri de ulei de masline, 2 cepe mari tocate si calite in ulei de masline. , 2-21/2 cesti de sos TAHINI.

Spalati pestele si uscati-l bine cu o carpa curata. Presarati cu sare si stropiti-l cu suc de lamaie. Lasati pestele 30 minute. Scurgeti pestele, ungeti-l cu ulei, puneti in tava si coaceti in cuptorul preincalzit timp de 30minute la 200 grade celsius. Acoperiti pestele cu cepele calite si cu sos de tahini si adaugati un praf de sare. Reintroduceti in cuptor si coaceti pana ce se stapunge usor cu furculita( 30-40 minute). SE serveste pe platou intreg cu patrunjel verde si felii de lamaie. Este foarte gustos rece. ( 6-8 portii).

Anunțuri

Octombrie 24, 2008 - Posted by | SLABIRE |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: