Tratamente Naturiste GRATUITE

Tratamente naturiste GRATUITE pentru slabire, diabet, hepatita, ciroza, hipertensiune arteriala, adropauza si menopauza.

341. DIETA IN HIPERACIDITATE/ GASTRITA

HIPERACIDITATE

a) Flori de tei, seminte de in, radacina de lemn dulce, radacina de obligeana, frunze de menta, fructe de fenicul-cate 15 g.

3 lingurite/la 0,5 l apa

3 cesti de 150 ml pe zi

b) Iarba de rostopasca, iarba de coada soricelului, flori de arnica, flori de musetel- cate 15 g.

3 lingurite/0,5 l apa

3 cesti pe zi.     (TRATAMENT EJACULARE PRECOCE)

DIETA:supa crema de tarate de grau, perisoare fierte in aburi cu sos de smantana, jeleu de lapte(chisel)

Supa-crema de tarate de grau: 2 kg tarate, 1,500 l lapte, 30 g zahar, 2-3 oua 50 g unt, 20 g sare, 1l apa (pentru 10 portii). Se toarna tarata in ploaie intr-un vas cu apa clocotita. Se fierbe 2 ore la foc mic amestecand mereu. Peste o oala se aseaza o strecuratoare acoperita cu tifon, se toarna tarata fiarta si se la sa sa se scurga incet lichidul fara sa se stoarca tarata.In lichidul scurs se adauga sare, 1,250 ml lapte fierbinte si se da in clocot. Cu restul de 250 ml lapte se amesteca ouale si si se adauga cate putin in supa-crema. Se adauga zaharul. Untul se pune deasupra dupa ce este luata de pe foc(untul poate fi inlocuit cu ulei crud pus odata cu laptele si ouale)

Perisoare firte in abur cu sos de smantana:1,200 kg carne de vita, 270 g paine alba,80 g faina, 800 ml lapte, 80 g unt, 165 g smantana, sare 5 g. Carnea se pune la fiert cu apa clocotita, cand este fiarta se raceste si se trece prin masina de tocat cu sita deasa ,impreuna cu painea inmiata si stoarsa. Se framanta bine si se pun la fiert insupa in care a fiert carnea. In laptele clocotit se adauga faina amestecata cu laptele caldut, batand bine cu telul. Se potriveste gustul de sare unt si smantana, continuid fierberea 15 -20 minute. Sosul se toarna peste perisoare la servire(10 portii)

Jeleu de lapte: 2l lapte, 150 g zahar,100g amidon, 3 pliculete zahar vanilat. Amidonul de cartofi se amesteca cu o cantitate mic ade lapte rece si se toarna in laptele clocotind, adaugand zaharul si vanilia, amestecand comtinuu, pana se formeaza gelul. Se toara fierbinte in cesti si se presara cu zahar pudra. (10 portii).Retetele au ca autori: A. Chirvasuta, V Grigoriu, D. Enache.

Anunțuri

Februarie 25, 2010 - Posted by | TRATAMENTE NATURISTE | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: