Tratamente Naturiste GRATUITE

Tratamente naturiste GRATUITE pentru slabire, diabet, hepatita, ciroza, hipertensiune arteriala, adropauza si menopauza.

446. Hipotiroidism

 

Hipotiroidia primara, forma cea mai frecventa este probabil consecinta unei boli autoimune. Hipertiroidia determina reducerea in dimensiuni a glandei tiroide, in constitutia ei predominand tesutul conjunctiv, deci producerea de hormoni , este redusa sau total absenta. Tratamentul va fi stabilit de catre medicul endocrinolog , care va vindeca afectiunea . Cu acordul medicului si sub supravegherea permanenta a medicului, se pot bea ceaiuri, care vor mari efectul , tratamentului.

Reteta 1

Amestecul de plante : 10 g seminte de mărăraș ( Oenanthe aquatica ),  10 g radacini de tătăneasa (symphytum officinale ), 10 g radacina de brusture ( Arctium lappa ), 10 g de troscot ( Polygonum aviculare ), 20 g de fucus ( Fucus vesiculosus), 20 g de năsturel ( Nasturtium officinale ), 20 g de verbina(Verbena officinalis ).
Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Se fierbe o lingurita din amestec cu o cana de apa, timp de 5-10 minute. Se filtreaza si se beau zilnic, la micul dejun, una -doua cesti de ceai cald.
Avizul medicului curant si supravegherea pe timpul tratamentului !
Autor : Maria Treben

Anunțuri

Martie 14, 2012 - Posted by | Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: