Tratamente Naturiste GRATUITE

Tratamente naturiste GRATUITE pentru slabire, diabet, hepatita, ciroza, hipertensiune arteriala, adropauza si menopauza.

516. Hepatita cronica

 

Caracterizare generala : proces difuz distrofic degenerativ parenchimatos, leziuni mezenchimale inlflamatorii, alterari canaliculo-biliare ; factori incriminati : hepatita acuta virala in antecedente, consum abuziv de medicamente, alcool, infectii microbiene( tuberculoza, bruceloza etc. ), carente alimentare, angiocolite, parazitoze etc. In tabloul clinic domina astenia si sindromul dispeptic de tip biliar; biologic apare alterarea testelor de citoliza, inflamatia mezenchimala, sindromul hepatopriv sau colestatic. Boala poate fi persistenta sau evolutiva.

Fitoterapie

1) Amygdalum communis (Migdalul ) ; se indica in special pacientilor care au si ulcer sau gasttrita hiperacida asociata. Se utilizeaza frunzele si florile de migdal. Modul de administrare : infuzie din 50 g de frunze si 15 g de flori la 1000 ml apa , timp de 10 minute. Administrare: intern cate 500 ml pe zi.

2) Angelica arhangelica (Angelica ): indicata in special la bolnavii cu o astenie psiho-fizica importanta. Se utilizeaza radacina. Modul de administrare: TM-tinctura mama, cate 15 picaturi de 3 ori pe zi.

Sursa: medicina naturista, dr. Pavel Chirila.
Aviz medical.

August 14, 2012 - Posted by | Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: