612. Dieta pentru diabet : Vinete gratinate
250 g de vinete, 150 g de rosii, 50 g de cascaval, 20 ml de ulei, pesmet, sare, verdeata, Vinetele curatate, taiate in felii si rosiile curatate de pielite( taiate in felii )se pun sa clocoteasca pentru a se inmuia intr-un vas cu apa, sare si putin vin.
Intr-un vas uns cu ulei si presarat cu pesmet, se aseaza alternativ un strat de vinete, cascaval ras, un strat de rosii. Se pune restul de ulei deasupra si se introduc in cuptor intr-un vas cu apa. Dupa ce se scoate din cuptor, se serveste cu verdeata tocata deasupra .
Autori , Doctorii Maria Moța si Eugen Moța
Anunțuri
Niciun comentariu până acum.
-
Recent
-
Legături
Anunțuri
-
Arhive
- Aprilie 2018 (5)
- Martie 2018 (15)
- Februarie 2018 (21)
- Ianuarie 2018 (31)
- Decembrie 2017 (22)
- Noiembrie 2017 (14)
- Octombrie 2017 (9)
- Septembrie 2017 (13)
- August 2017 (21)
- Iulie 2017 (27)
- Iunie 2017 (24)
- Mai 2017 (34)
-
Categorii
- APITERAPIE DR. NIC. N. MIHAILESCU
- BIJUTERII
- COSMETICA NATURISTA
- DERMATOLOGIE NATURISTA
- DIETA HEPATITA EPIDEMICA SI BOLI ALE VEZICII BILIARE
- Dietoterapie chineza-Cezar si Eleonora Culda
- Dr. Doru Laza
- manastiri
- Noutati
- Reflexologie
- RETETE DIETETICE DIABET SI SLABIRE
- RETETE DIETETICE HEPATITA SI SLABIRE
- RETETE DIETETICE HIPERTANSIUNE
- RUDOLF BREUSS
- SLABIRE
- Stil de viata sanatos
- TRATAMENTE NATURISTE
- Uncategorized
-
RSS
Entries RSS
Comments RSS
Lasă un răspuns