Tratamente Naturiste GRATUITE

Tratamente naturiste GRATUITE pentru slabire, diabet, hepatita, ciroza, hipertensiune arteriala, adropauza si menopauza.

699. Cura de sucuri si cruditati

1. Sucurile se obtin prin centrifugarea legumelor si fructelor de buna calitate, spalate si curatate.
2. Sucurile se prepara zilnic, trebuind sa fie proaspete.
3 Se prepara toata cantitatea necesara pentru o zi si se pastreaza rece la frigider, in sticle bine inchise, de unde se cate o portie de suc si se lasa 30 de minute , pentru a fi incalzit la temperatura camerei.
4. Prin crud sau cruditati se intelege ca vegetalele nu sunt prelucrate termic.
5. Cura consta in consumul exclusiv pe o perioada ce va dura de la cateva zile ,pana la 1-2 luni de sucuri de fructe si zarzavaturi. Se administreaza alternativ, o zi de sucuri din fructe si a doua zi sucuri de zarzavaturi, intre orele 7 si 19 cate 250 ml de suc la fiecare 2 ore si jumatate. Intre sucuri se poate administe apa sau ceaiuri din plante, la cerere.
6. In perioada curei exclusive de sucuri, se practica zilnic , dimineata o clisma cu 1 1/2 sau 2 l de infuzie calduta de musetel. La copilul mare se utilizeaza 1/2 din cantitate pentru clisma, iar la copilul mic 1/4 din cantitate.
7. Dupa curei de exclusiv de sucuri , urmeaza perioada de tranzitie de 5-10 zile , in care se introduc treptat fructe si legume neprelucrate termic, sub forma de salate sau sub alte forme culinare , reducand, in acelasi timp treptat, cantitatea de sucuri. Pentru a evita tulburarile digestive : se instituie un orar fix de mese, se evita consumul de apa in timpul mesei sau imediat dupa masa(se poate bea cu 30 minute inainte de masa apa sau lichide nefermentate), se consuma cantitati mici de alimente la o masa si putine feluri de mancare, NU SE CONSUMA FRUCTE SI LEGUME LA ACEEASI MASA, NU SE MANANCA NIMIC INTRE MESE. Nu se consuma alimente reci sau fierbinti si se mesteca incet.

SURSA; „Terapii naturale” dr. Doru Laza, Breaza, Romania
Aviz medical.
Editor: http://www.discretfarma.ro

Reclame

iulie 14, 2014 - Posted by | Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: