Tratamente Naturiste GRATUITE

Tratamente naturiste GRATUITE pentru slabire, diabet, hepatita, ciroza, hipertensiune arteriala, adropauza si menopauza.

756. Grau germinat

USTENSILE NECESARE: un borcan de sticla de 420 ml, un capac de plastic care se adapteaza perfect la borcan. Capacul de plastic va fi perforat cu un cui incalzit pentru a fi transformat intr-o sita. Se recomanda utilizarea unui set de astfel de borcane. Prinfolosirea unui astfel de borcan se obtin 250 g grau germinat la fiecare 3 zile.
TEHNICA; in borcanul de sticla se introduc 100 g boabe grau fata impuritati. Se spala graul in 3 ape astfel: se toarna apa in borcan si se scurge apoi prin capac
Se umple borcanul cu apa si se lasa sa germineze 4-6 ore. Se elimina apa si se lasa fara apa, timp de 12 ore. Se repeta inmuierea timp de 4-6 ore. Borcanul se pozitioneaza orizontal. Temperatura de germinare 8-18 grade celsius. Vara se pot tine alternativ cate 4 ore la frigider si 4 ore in camera.
Durata de germinare este de 2-4 zile. Borcanul se agita de 3-4 ori pe zi . germinarea este terimata candgermenele are o lungime egala cu a bobului.
Se pastreaza la frigider 4-5 zile.
Auxonii-hormonii vegetali care se sintetizeaza in timpul germinarii au efecte benefice in maladii gastro-intestinale, cardiovasculare, astenie si atero-scleroza, iar vitaminele din germeni au puternice efecte vitaminizante.
Prof. Dr. ing. Brad Segal

Reclame

Mai 17, 2016 - Posted by | Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: